Vijverbouw

Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-15 van 684

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-15 van 684

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Recent bekeken

Vijverbouw

Een vijver kan je op veel manieren aanleggen. Je kan in een natuurlijke vorm werken met rubber epdm folie. Je kan een vijver metselen tot gelijk niveau of je kan een opgemetselde vijver maken met bijvoorbeeld een of meerdere ramen erin. Een 3D prefab folie oplossing is dan ook heel erg aan te bevelen. Er zijn tal van constructieve mogelijkheden om een mooie vijver te maken.

De beste tijd van het jaar is het voorjaar of najaar. Hierdoor kan water het beste rijpen.

Probeer een zo gedetailleerd mogelijk plan te maken. Wij adviseren u natuurlijk graag en met uw informatie en wensen kunnen wij een passende aanbieding maken. Wij doen zelf geen aanleg, maar kunnen u wel koppelen aan een hovenier of vijverspecialist voor de aanleg van uw vijverdroom. Ook ondersteunen wij u natuurlijk graag indien u zelf aan de slag wil. Wij geven u alle adviezen die nodig zijn om tot een droomvijver te komen!

De beste plaats voor een vijver is 50% zon per dag. Als je daar rekening mee kan houden is dat mooi meegenomen.

Wij maken natuurlijk graag een pakketprijs voor uw droomvijver. De meeste gangbare materialen zijn bij ons gewoon op voorraad. Graag spreken wij natuurlijk ook het plan met u door en kunnen we van alles laten zien in diverse prijsklassen.