Velda Covernet Afdeknet 4 x 3 m

€ 36,00
Op voorraad
SKU
119221

Specificaties

EAN: 8711921248564
Merk: Velda
Model: Cover Net
Afmeting: 6 x 3 meter
Grondpennen: 10
Maaswijdte: 10mm.
Garantie:: 1 jaar

Velda cover net 6x3m.

Deze afdeknetten voor vijvers zijn ideaal voor het opvangen van bladeren en takken in het najaar en schrikt reigers en andere indringers af. Cover Nets van Velda zijn fijnmazig en dus vrijwel ontzichtbaar. Geschikt voor meerjarig gebruik.

Het najaar is het seizoen om uw vijver een grote beurt te geven. Dit bevordert een probleemloze overwintering en een goede ontwikkeling in het voorjaar. Zorg er in elk geval voor dat u zoveel mogelijk afgestorven plantdelen en ingewaaide bladeren verwijdert. Hoe minder voedingsstoffen in de vijver, hoe kleiner de kans op algen.

Opvangnet

Het afdeknet voorkomt het inwaaien van bladeren en takken in het najaar. Hierdoor is er minder kans op algengroei in het voorjaar en het vergemakkelijkt het onderhoud van de vijver.

Reigerschrik
Het aanbrengen van een afdeknet schrikt ook reigers en andere indringers af. In de winter is het voedselaanbod voor reigers beperkt. Vissen bewegen minder snel in koud water, daardoor zijn ze een gemakkelijke prooi.

Bescherming
Tijdens uw afwezigheid wilt u uw vissen uiteraard ook zo goed mogelijk beschermen. Door het spannen van het net zullen uw vissen behoed worden tegen indringers.

Fijnmazig
Het afdeknet is zeer fijnmazig. Nagenoeg alle bladeren en takken zullen opgevangen worden door het net, waardoor de effectiviteit van het net optimaal is.

Duurzaam
Door de fijnmazigheid, de stevige brede band om het gehele net en de solide bevestigingsringen is het een zeer duurzaam product waar u meerdere jaren plezier van zult hebben.

Onzichtbaar
Het afdeknet ligt vrijwel onzichtbaar op het wateroppervlak, zodat u kunt blijven genieten van uw waterpartij.

Voordelen Velda Cover Net 6x3m. :

  • Zeer fijnmazig
  • stevige brede band
  • solide bevestigingsringen
  • Compleet en eenvloudig te monteren

Bij de levering in begrepen:

  • Gebruiksaanwijzing
  • Cover net 6x3m.
  • Grondpennen
Meer informatie
EAN-code 8711921248564
Merk VELDA
Recent bekeken