Retouren

U hebt de verplichting om bij aflevering te onderzoeken of de producten aan de overeenkomst voldoen.


Indien u het product niet wenst af te nemen, heeft u het recht het product binnen veertien (14) dagen na aflevering aan Limburg Koi in Echt te retourneren.
U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag gecrediteerd.
De kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Mocht het product beschadigd of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te proberen, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan u doorberekenen.

Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is zonder .

Natuursteen en maatwerk zoals folie en slangen en andere bewerkte producten kunnen niet geretourneerd worden. 

Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via email. (info@limburgkoi.nl) Wij zullen vervolgens het verschuldige orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding en ontvangst van uw retour terugstorten. Producten uit het outlet zijn uitgesloten van retournering, deze kunnen niet geruild worden.

Recent bekeken