JBL NovoBel Primair vlokkenvoer 100 ml

€ 3,95
Op voorraad
SKU
331290
Art.nr.:
3012080
EAN-code:
4014162000507
Gewicht:
18 g
Afmeting:
100 ml
Volume verpakking:
0.210 l
Gewicht bruto:
35.400 g
Gewicht netto:
18 g
De factor van het gewicht:
1000
Afmetingen (l/h/b):
50/85/50 mm

JBL NovoBel
Primair vlokkenvoer voor alle aquariumvissen

  • Volwaardige verzorging en optimale groei van tropische zoetwatervissen: 50 natuurlijke grondstoffen in 7 voedervlokken.
  • Voedzaam en licht verteerbaar: Ideale voedingsvoorwaarden door verschillende vlokgroottes voor alle vissoorten van 3 tot 20 cm in de middelste en bovenste waterlaag.
  • Geen watervertroebeling: Gereduceerde algengroei door afgestemd fosfaatgehalte, betere waterkwaliteit door een verbeterde vertering van het voedsel waardoor het aantal visuitwerpselen aanzienlijk gereduceerd wordt.
  • Vissen kiezen voor JBL voer: 98,5% van alle vissoorten hebben tijdens onderzoeksexpedities in zoetwater het JBL voer direct geaccepteerd. Geen gebruik van goedkoop vismeel maar van visvlees dat overblijft uit de productie van visfilet voor mensen
  • Inhoud: Primair voer voor aquariumvissen. Na openen 4 maanden houdbaar. In de originele, hoogwaardige verpakking met zegelfolie gesloten 3 jaar houdbaar.

Dierenwelzijn in het groot 
Geen gebruik van goedkoop vismeel maar van visvlees dat overblijft uit de productie van visfilet onder het motto: Het grote filet voor de mens, het kleine filet voor de aquariumvis. 
Al sinds jaar en dag ondersteunt JBL het grootste internationale project ter bescherming van haaien: Shark Project. 

Alleen maar goede redenen om JBL voer te gebruiken: 
- Gebruik van puur viseiwit, zonder goedkoop vismeel, 
- Optimale proteïne-vetverhouding, 
- Hoofdzakelijk proteïnen van waterdieren, 
- Reducering van de algengroei en optimale visgroei door aangepast fosfaatgehalte, 
- Indrukwekkende acceptatiegraad bij vissen: Voederpogingen gedurende onderzoeksexpedities met vissen in de vrije natuur, 
- Gering verlies van vitaminen door luchtdicht gesloten verpakkingen. 

Voorsprong door onderzoek 
Verzamelde data van de JBL onderzoeksexpedities resulteerden, samen met de aanwezige kennis van het JBL onderzoek- en ontwikkelingsteam, in optimale en gebalanceerde voedermengsels uit kwalitatief hoogwaardige bestanddelen. 

Voedingsaanbeveling 
1 - 2 x per dag zoveel voeren als binnen enkele minuten gegeten wordt. Jonge, nog groeiende vissen 3 - 4x per dag op dezelfde manier.

De verpakkingen zijn gesloten 3 jaar houdbaar. Na opening de verpakking binnen ca. 4 maanden opgebruiken daar waardevolle vitaminen verloren gaan. Kies de grootte van de verpakking (100 ml, 250 ml, 1 l, 5,5 l, 10,5 l) al naar gelang het maandelijkse verbruik (zie boven) en het aantal vissen in het aquarium. 

Aanvullend op het hoofdvoer afzonderlijk verkrijgbaar: Aanvullend voer en lekkernijen.

Meer informatie
EAN-code 4014162000507
Merk JBL
Recent bekeken