Black Beauty Ecolat - Recyflex - Recy Board Rol 10m - 12cm Grijs BIJ AFHAAL 10,- KORTING!

€ 46,00
Op voorraad
SKU
604033

BIJ AFHAAL 10,- KORTING!

De Black Beauty Ecolat - Recyflex - Recy Board Rol is een plooibare afboording die speciaal ontwikkeld is om mooie golvende afboordingen te maken in de tuin. Uiteraard kan De Black Beauty Ecolat - Recyflex - Recy Board Rol ook gebruikt worden voor rechte toepassingen maar hier kan ook geopteerd worden om met een rechte lat,de Recyboard, te werken. De Black Beauty Ecolat - Recyflex - Recy Board Rol wordt geleverd op rol en is vervaardigd uit 100% gerecycleerd huishoudelijk plastic afval. Na de vervaardiging krijgt men een duurzaam product dat op het einde van zijn levenscyclus wederom volledig kan gerecycleerd worden.

Toepassingen : Enkele toepassingen van de Black Beauty Ecolat - Recyflex - Recy Board Rol zijn o.a. afboording van gazons, opsluitrand voor grind-en boomschors, opsluitrand voor sierbestratingen, afboording voor plantbedden in siertuin en moestuin, versteviging onder kunststofgrasranden, afboording van vijvers enz. De toepassingen zijn dus divers en creativelingen vinden ongetwijfeld hun weg naar nog andere toepasisngen.

Uitvoeringen : Recy-flex is verkrijkgbaar in Grijs, Zwart en Bruin.

Verwerking : Voor de bewerking van de Black Beauty Ecolat - Recyflex - Recy Board Rol , zoals boren en zagen, kan met gebruik maken van gereedschappen voor hout- of metaalbewerking. Het vastschroeven gebeurt best met spaanplaatschroeven. Bij grotere diameters van schroeven is het aangeraden om even voor te boren met een iets kleinere diameter van boor. Het plaatsen van de Black Beauty Ecolat - Recyflex - Recy Board Rol gebeurt het eenvoudigst door gebruik te maken van de Black Beauty Ecopic - Recypic - Flex Pic, Black Beauty Ecopic - Recyfix - Recy Vleugel paal of de Black Beauty Ecopic - Recypost - Piket Massief paal.
Alle paaltjes zijn net zoals de Black Beauty Ecolat - Recyflex - Recy Board Rol vervaardigd uit 100% gerecycleerd huishoudelijk plastic afval. Deze paaltjes garanderen dat de Black Beauty Ecolat - Recyflex - Recy Board Rol perfect op zijn plaats gehouden wordt en laten toe om diverse rondingen en glooiende afboordingen uit te voeren. Bij het plaatsen van rechte afboordingen raden wij aan om de Black Beauty Ecolat - Recyflex - Recy Board Rol vooraf af te rollen en even te laten liggen zodat de spanning van het oprollen tijdens de verpakking vermindert.

Black Beauty Ecolat - Recyflex - Recy Board Rollen en Paaltjes zijn exclusief verkrijgbaar bij Limburg Koi BV. Galvaniweg 19 6101XH Echt (Limburg).

Meer informatie
EAN-code 7434257975942
Merk BLACK BEAUTY
Recent bekeken